Contact
+31 (0)528-231173
+31 (0)528-231173
info@koegelbenelux.nl
Meer contactinformatie

Adresgegevens

Parelgras 10
7908 RE Hoogeveen
Nederland

Contacpersoon

Ronald Kroesen (Directeur Benelux)

 

Telefoon: +31 (0)6-46356080

E-mail: ronald.kroesen@koegel.com

Dieplader schamelwagens

 

Kögel dieplader draaischamel 3-assig

Kögel dieplader draaischamel 3-assig

Voor het transport van baggermachines, bouwmachines en zware werktuigen biedt Kögel meerdere diepladers met draaischamels aan, zoals de haaks gebogen 3-asser in de – evenals vroeger beproefde – gelaste constructie. Hoogvast fijnkorrelig staal en doorgestoken IPE-dwarsliggers waarborgen een zeer solide hoofd- en buitenframe. Voor meer oprijgemak zorgt het handmatig neerlaatbare achterasaggregaat met luchtvering.

Een ander voordeel is de standaard afschuining aan de achterkant die tot een lagere laadhoogte en een vlakke oprijhoek van 10° leidt. De haaks gebogen constructie is uitermate geschikt voor het transport van bouwmachines, wielladers, enz. die door de ombuiging extra worden beveiligd.

Download brochure

Vrijblijvende offerte aanvragen

Oplegger en/of onderdeel bestellen
Kögel dieplader draaischamel 4-assig

Kögel dieplader draaischamel 4-assig

Het assortiment diepladers met draaischamels wordt gecompleteerd door de optimaal gelaste en haaks gebogen 4-asser. Tot de standaarduitrusting behoren hoogwaardige componenten als de SAF-diepladerassen met gesloten S-nokrem en een EBS-reminstallatie met parkeerremmen met veerkamers. Bovendien beschikt deze onder andere over in de brugbodem verzonken sjorringen en in het buitenframe ingebouwde sjorzakken voor ladingbeveiliging.

Het frame is gezandstraald, van deklaag voorzien en de zichtvlakken zijn gelakt (desgewenst in RAL-kleur), de planken zijn in een dompelbad thermisch verzinkt. Dit is optioneel ook mogelijk bij het frame. De haaks gebogen constructie is uitermate geschikt voor het transport van bouwmachines, wielladers, enz. die door de ombuiging extra worden beveiligd.

Download brochure

Vrijblijvende offerte aanvragen

Oplegger en/of onderdeel bestellen