Contact
+31 (0)528-231173
+31 (0)528-231173
info@koegelbenelux.nl
Meer contactinformatie

Adresgegevens

Parelgras 10
7908 RE Hoogeveen
Nederland

Contacpersoon

Ronald Kroesen (Directeur Benelux)

 

Telefoon: +31 (0)6-46356080

E-mail: ronald.kroesen@koegel.com

Kastentrailers / koeltrailers

 

Kögel koeltrailers

Kögel koeltrailer

Door de veeleisende leefgewoonten en de wens naar dagelijks verse voeding is in de laatste jaren een duidelijke groei van de markt voor vers- en diepvriesproducten ontstaan. Om op deze ontwikkeling in te spelen, ziet de transportlogistiek zich voor bijzondere opgaven gesteld: Gevraagd worden flexibele, stabiele desondanks lichte koelopleggers die zijn aangepast aan de speciale eisen van de markt.

Met zijn lage eigen gewicht biedt de Kögel Cool een maximale netto lading bij een optimaal volume en een hoge belasting. In meervoudige testprogramma's zijn de rijveiligheid, stabiliteit en duurzaamheid grondig getest. Behalve een anti-slip bodem beschikt het voertuig over uitstekende isolerende en hygiënische eigenschappen. De gebruikte materialen garanderen een lange levensduur en waardevastheid bij een tegelijkertijd modern design. Met zijn diverse opties weerspiegelt de Kögel Cool tientallen jaren ervaring en intensief ontwikkelingswerk en biedt deze alles, wat de veeleisende markt voor temperatuurlogistiek vraagt.

Vernieuwde koeltrailer

Deze vernieuwde kastentrailer biedt de volgende voordelen:

  • Meer laadvermogen door een lager eigen gewicht.
  • Standaard uitgevoerd met een geluidsdempende aluminium vloer (Piek voorbereid).
  • Minder lege ritten door de mogelijkheid van geintegreerde Joloda rails voor papiertransport.
  • Verbeterde circulatie van koele lucht door een vergrootte binnenhoogte.
  • Verlengde levensduur en daardoor financiëel aantrekkelijker in de aanschaf.
  • Hogere isolatiewaarde door verbeterde isolatiekern.

Download brochure

Vrijblijvende offerte aanvragen

Oplegger en/of onderdeel bestellenKögel kastentrailers

Kögel kastentrailer

De kastentrailer voldoet aan de eisen aan het transport van kwetsbare goederen, waarbij bescherming van de lading tegen omgevingsinvloeden of diefstal belangrijk is. Het opbouwmateriaal van de box bestaat uit ca. 20 mm dik polyester plaat. Voor het dagelijkse gebruik in de praktijk betekent dat: gladde zijwanden die buitengewoon stootvast zijn, gemakkelijk te reinigen en gelijktijdig zeer eenvoudig te repareren zijn.

Een andere variant is de geïsoleerde versie met ca. 30 mm dikke sandwichpanelen met PUR-schuim (100% CFK-vrij). Bovendien biedt de geïsoleerde kastentrailer de mogelijkheid om de ladingvastzetrails te integreren in de zijwand (voor maximale binnenruimte). Of het nu om het transport van meubelen, elektronica of gevaarlijke goederen gaat – met zijn innovatieve uitrusting staat de Kögel Box voor maximale transportveiligheid.

Download brochure

Vrijblijvende offerte aanvragen

Oplegger en/of onderdeel bestellen