Contact
+31 (0)528-231173
+31 (0)528-231173
info@koegelbenelux.nl
Meer contactinformatie

Adresgegevens

Parelgras 10
7908 RE Hoogeveen
Nederland

Contacpersoon

Ronald Kroesen (Directeur Benelux)

 

Telefoon: +31 (0)6-46356080

E-mail: ronald.kroesen@koegel.com

Schuifzeilen opleggers

 

Kögel Cargo "Benelux uitvoering" met versterkt chassis

Kögel Cargo schuifzeilen oplegger

Zijn naam is het programma: De Kögel Cargo "Benelux uitvoering" met versterkt chassis is ontwikkeld voor het transport van zware goederen en dat ook onder extreme condities. Met zijn robuuste constructie en hoge laadvermogen door een extra stabiele schotelplaat en doorgestoken dwarsliggers is een duidelijk hogere puntbelasting mogelijk dan bij standaard opleggers. Bovendien is deze oplegger uitgerust met speciale sjorogen en een variofix kantbalk voor het optimaal vastzetten deelladingen.

Door een eenvoudige aanpassing van de voertuighoogte kan deze worden vastgekoppeld aan verschillende standaardtrekkers. Bovendien biedt de Kögel Cargo met een versterkt chassis de beproefde voordelen van de Kögel Cargo, zoals veelzijdigheid in het gebruik en lage onderhoudskosten. Deze overtuigt op alle toepassingsgebieden, zowel bij het transport van papierrollen of platen als bij railtransport (huckerpack). De versterkte "Benelux" versie is uitermate geschikt voor transport met de ferry (begeleid of onbegeleid).

Download brochure

Vrijblijvende offerte aanvragen

Oplegger en/of onderdeel bestellen

 Kögel standaard schuifzeilen oplegger "Cargo"

Kögel Cargo schuifzeilen oplegger

Het goederenverkeer van tegenwoordig vraagt om zeer efficiënte transportconcepten als de Kögel Cargo die om goede redenen het meest verkochte Kögel product is: Naast zijn hoogwardige afwerking valt het voertuig vooral op door zijn lage onderhoudskosten en een enorme flexibiliteit in het gebruik.

Zo overtuigt deze oplegger ook met speciale oplossingen, bijvoorbeeld voor papier- of dranktransport. Door het gebruiksvriendelijke schuifdak, de geoptimaliseerde chassisconstructie en de zeer stabiele opbouw met uitgebreide voorzieningen om uw lading vast te zetten, heeft het voertuig de technische grenzen naar het hoogste niveau verlegd.

Download brochure

Vrijblijvende offerte aanvragen

Oplegger en/of onderdeel bestellen
Kögel schuifzeilen oplegger "Light"

Kögel schuifzeilen oplegger Light

Zijn lage eigen gewicht vanaf 5,2 ton weegt zwaar als voordeel: Als een van de lichtste trailers in Europa is de Kögel Light onderweg zeer rendabel. Deze biedt een maximum aan laadvermogen en overtuigt door de kwaliteit van het chassis en de opbouw. De bodem is stabiel en licht, de dubbele achterdeuren zijn uitgerust met geintegreerde draaistangsluitingen portaaldeuren zijn uitgerust met torsiestangsluitingen aan de binnenkant.

Het chassis is qua gewicht en stevigheid geoptimaliseerd en heeft bij een veelzijdig gebruik zijn buitengewone stabiliteit en belastbaarheid bewezen. Met zijn veelzijdige uitrustingsvarianten is deze flexibel bruikbaar, ook voor transporten van Coil, drank, papier en bouwmaterialen. Met zijn lage eigen gewicht houdt deze rekening met de steeds strenger wordende gewichtscontroles en als Kögel voertuig behoudt deze ook na vele jaren zijn waarde.

Download brochure

Vrijblijvende offerte aanvragen

Oplegger en/of onderdeel bestellen
Kögel schuifzeilen oplegger "Mega"

Kögel schuifzeilen oplegger Mega

Een buitengewoon flexibel voertuig is de Kögel Mega oplegger: Perfect voor klassieke standaardopdrachten en groot in meenemen als het om volumetransporten gaat. Door zijn binnenwerkse binnenhoogte van drie meter is deze uitermate geschikt voor ladingen met drie gestapelde standaard gitterboxen, zoals deze vooral in de Automotive worden ingezet. Met een gewicht vanaf 5,5 ton is deze bovendien een van de lichtste volumeopleggers van zijn klasse.

Het door de ongevallenverzekering goedgekeurde mechanisch-hydraulische hefdak behoort tot de standaarduitrusting. Door zijn eenvoudige gebruik, de flexibele en snelle laadmogelijkheden, de hoge laadvermogens en de lage onderhoudskosten is de Kögel Mega oplegger een van de meest rendabele volumeopleggers die op de markt wordt aangeboden.

Download brochure

Vrijblijvende offerte aanvragen

Oplegger en/of onderdeel bestellen