Contact
+31 (0)528-231173
+31 (0)528-231173
info@koegelbenelux.nl
Meer contactinformatie

Adresgegevens

Parelgras 10
7908 RE Hoogeveen
Nederland

Contacpersoon

Ronald Kroesen (Directeur Benelux)

 

Telefoon: +31 (0)6-46356080

E-mail: ronald.kroesen@koegel.com

Waarom Kögel?

Kögel is een merk met meer dan 75 jaar ervaring in trailerbouw en is een echt familiebedrijf met de heer Ulrich Humbaur als 100 % eigenaar. Kögel is sinds 2009 direct actief op de Benelux markt en wordt hiermee steeds succesvoller doordat wij als één van de grootste seriefabrikanten van getrokken materiaal toch op de individuele wensen van transportbedrijven kunnen blijven inspelen. Door niet meer alleen met handelaren te werken maar een individuelere benadering van de verkoop kan er toch een "maat produkt" geleverd worden.

 

Voordelen Kögel Benelux

Het grote voordeel van Kögel Benelux is dat alle (aan)vragen zelfstandig en direct worden afgewerkt. De contacten lopen via de Rayon manager van het betreffende gebied die alles van begin tot eind begeleid, maar ook in het natraject contact blijft houden met zijn klanten.

  • Duitse seriefabrikant (dus de juiste prijzen) met wat u in de Benelux gewend bent qua chassisbouw.
  • Doorgestoken dwarsliggers van kantbalk naar kantbalk volledig gelast.
  • Variofix kantbalk met ontelbare mogelijkheden om uw lading vast te zetten.
  • De vloer ligt tussen de hoofdliggers en kantbalken voor extra stabiliteit.
  • Kögel haar chassis' zijn zonder enige aanpassing geschikt voor een hardhouten Omega vloer.
  • Een belangrijk punt wat Kögel onderscheidt ten opzichte van andere seriebouwers is, dat wij in overleg de mogelijkheid hebben om uw speciale wensen (afwijkend van serie) voor u te bouwen. Vraag naar de mogelijkheden.

After Sales organisatie

Natuurlijk werkt Kögel Benelux hard aan het opzetten van een after sales organisatie om de klanten in binnen- en buitenland bij eventuele problemen snel te kunnen helpen. De oude service partner organisatie, van voor de overname door Humbaur, is in zijn geheel komen te vervallen in Nederland en wordt geheel nieuw opgezet met Service Partners die dezelfde Filosofie hebben als Kögel. Snel, accuraat en op een eerlijke manier onze klanten bedienen.

Kögel blijft innoveren en ontwikkelen

Naast de nieuwe Mega oplegger met een nek van 55 mm waardoor bij een binnenhoogte van 3000 mm een buitenwerkse maat behaald kan worden van 4000 mm heeft Kögel ook zijn Bouwprogramma uitgebreid met een oplegger kipper naast het bestaande programma van schamel- en semi dieplader trailers.

Speciale wensen

Omdat Kögel rechtstreeks vertegenwoordigd is op de diverse markten wordt er ook steeds meer ingespeeld op de lokale wensen en vragen, daarom heeft men bij Kögel haar “KSW” afdeling (Klanten speciale wensen) nog verder uitgebreid om de standaard opleggers nog beter af te stemmen op de lokale markten, zoals de Benelux markt, waar de rayon managers van Kögel u met raad en daad kunnen bijstaan.